Franse Automerken

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over CitroŽn

CitroŽn

CitroŽn is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door Andrť CitroŽn. CitroŽn is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot CitroŽn.
Lees verder Ľ

Bezoek CitroŽn

2

Reviews en Ervaringen over Aixam

Aixam

Aixam is een Franse autofabrikant, gevestigd in Aix-les-Bains. Het bedrijf werd in 1983 opgericht om brommobielen te bouwen in de fabriek van AROLA dat failliet was gegaan. In 1992 werd begonnen met de productie van een serie auto's met normale afmetingen; hiervoor werd het merk Mega gehanteerd.

Tegenwoordig bouwt het bedrijf de Aixam City, City S, Crossline, GTO en Crossover. De Crossover is de grootste brommobiel op de markt. De Crossline is door de ANWB gekozen als Testkampioen. Alle Aixams zijn uitgerust met een dieselmotor van Kubota. Sinds maart 2010 is voor de brommobiel het AM Rijb
Lees verder Ľ

Bezoek Aixam

3

Reviews en Ervaringen over Bellier

Bellier

Bellier Automobiles has been making mini-cars since 1968. Starting out with the manufacture of electric accumulators, Jean Bellier built his first mini-car for children with a Solex motor, for Road Safety training, in 1968.

Since September 2010, Sermat have been working with Bellier Automobiles, lending their technological expertise to the continuous improvement of the standard of performance of Bellier.internal combustion and electric vehicles. Sermat's expertise in the field of electric motors, batteries and electric motor control electronics places Bellier Automobiles in the leading ran
Lees verder Ľ

Bezoek Bellier

4

Reviews en Ervaringen over Peugeot

Peugeot

Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot CitroŽn en ook de naam van de holding. Het merk is vernoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbťliard, die het industriŽle imperium is begonnen. In 2008, 117 jaar na de start van de productie van automobielen, heeft Peugeot 50 miljoen auto's geassembleerd.[1] Peugeot produceert ook scooters en fietsen.
Lees verder Ľ

Bezoek Peugeot

5

Reviews en Ervaringen over PGO

PGO

PGO Automobiles is a French car manufacturer, producing exclusive series' of sports cars. The brand operates in the same special market as Lotus, Wiesmann, Donkervoort and Morgan. Their cars are considered an appropriate solution for connoisseurs seeking for individuality and style.
Lees verder Ľ

Bezoek PGO

6

Reviews en Ervaringen over Renault

Renault

Renault S.A. is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam Rťgie Nationale des Usines Renault. Bijnaam van het Franse merk is dan ook 'La Rťgie'. Een andere bijnaam is 'La Losange', verwijzend naar het logo.
Lees verder Ľ

Bezoek Renault