Zweedse Automerken

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Koenigsegg

Koenigsegg

Koenigsegg Automotive AB is een Zweedse fabrikant van high-performance sportwagens gelegen in ńngelholm, SkŚne.

Het bedrijf werd opgericht in 1994 door Christian von Koenigsegg, die tevens CEO en grootaandeelhouder is, met de bedoeling om een supercar van wereld-klasse te maken. Na vele jaren van ontwikkeling was in 1998 het eerste rijdende prototype gereed, de Koenigsegg CC. De eerste wagens werden geleverd vanaf 2002, deze verlieten de fabriek onder de naam Koenigsegg CC8S.
Lees verder Ľ

Bezoek Koenigsegg

2

Reviews en Ervaringen over Lynk & Co

Lynk & Co

LYNK & CO ó Home

Born digital, LYNK & CO introduces permanently connected cars, an open platform, sharable locks, an app store and a whole new business model. Buy, lease, subscribe Ė or just borrow one.
Lees verder Ľ

Bezoek Lynk & Co

3

Reviews en Ervaringen over Volvo

Volvo

Volvo Car Corporation (Zweeds:Volvo Personvagnar AB) is een Zweeds automerk. Het merk is op 10 augustus 1926 opgericht als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF tijdens een directievergadering in Hofors. Assar Gabrielsson (hoofd verkoop) heeft in samenwerking met Gustaf Larson het initiatief hiertoe genomen. Het allereerste Volvo-model is de Volvo ÷V4 uit 1927. Andere beroemde modellen zijn de Amazon, Kattenrug, 240 (Later Polar) en de Volvo P1800.

Volvo staat bekend om zijn vele veiligheidsinnovaties door de jaren heen. Nog voor er door overheden belangrijke veiligheidseisen gesteld wer
Lees verder Ľ

Bezoek Volvo