Aixam

  •   1 Review

Aixam is een Franse autofabrikant, gevestigd in Aix-les-Bains. Het bedrijf werd in 1983 opgericht om brommobielen te bouwen in de fabriek van AROLA dat failliet was gegaan. In 1992 werd begonnen met de productie van een serie auto\'s met normale afme ... Lees verder »

Citroën

  •   1 Review

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door Andre Citroën. Citroën is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot ... Lees verder »

Bellier

Bellier Automobiles has been making mini-cars since 1968. Starting out with the manufacture of electric accumulators, Jean Bellier built his first mini-car for children with a Solex motor, for Road Safety training, in 1968. Since September 2010, S ... Lees verder »

Peugeot

Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citron en ook de naam van de holding. Het merk is vernoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbliard, die het industrile imperium is begonnen. In 2008, 117 jaar na de start van de productie ... Lees verder »

PGO

PGO Automobiles is a French car manufacturer, producing exclusive series\' of sports cars. The brand operates in the same special market as Lotus, Wiesmann, Donkervoort and Morgan. Their cars are considered an appropriate solution for connoisseurs se ... Lees verder »

Renault

Renault S.A. is een Franse fabrikant van personenauto\'s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam Rgie National ... Lees verder »

VergelijkAutomerken

Op VergelijkAutomerken.nl lees je reviews over alle Automerken.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online auto ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Automerken