Franse Automerken

Aixam

1 Review

Aixam is een Franse autofabrikant, gevestigd in Aix-les-Bains. Het bedrijf werd in 1983 opgericht om brommobielen te bouwen in de fabriek van AROLA dat failliet was gegaan. In 1992 werd begonnen met de productie van een serie auto\'s met normale afmetLees verder »
Citroën

1 Review

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door Andre Citroën. Citroën is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citroën.

Lees verder »
Bellier

Bellier Automobiles has been making mini-cars since 1968. Starting out with the manufacture of electric accumulators, Jean Bellier built his first mini-car for children with a Solex motor, for Road Safety training, in 1968. Since September 2010, SLees verder »
Peugeot

Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citroën en ook de naam van de holding. Het merk is vernoemd naar de familie Peugeot uit de streek van Montbéliard, die het industriële imperium is begonnen. In 2008, 117 jaar na de start van de productLees verder »
PGO

PGO Automobiles is a French car manufacturer, producing exclusive series\' of sports cars. The brand operates in the same special market as Lotus, Wiesmann, Donkervoort and Morgan. Their cars are considered an appropriate solution for connoisseurs seeLees verder »
Renault

Renault S.A. is een Franse fabrikant van personenauto\'s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Het concern is opgericht door Louis Renault en is een groot gedeelte van zijn bestaan staatsbedrijf geweest, onder de naam Régie NationalLees verder »