Nederlandse Automerken

Carver

Carver was een Nederlandse autoproducent en technologiebedrijf, gevestigd te Dordrecht. De productie-activiteiten vonden plaats onder de naam Carver Europe B.V.. De technologie-activiteiten vonden plaats in het bedrijfsonderdeel Carver Engineering. Lees verder »
DAF

DAF, afkorting van Van Doorne's Automobielfabriek N.V., is een auto- en een vrachtautofabrikant, in 1932 opgericht door Hub van Doorne. In haar 80-jarige historie heeft DAF Trucks een uitstekende reputatie verworven in het ontwikkelen, produceren, verLees verder »
Donkervoort

Donkervoort Automobielen B.V. is een Nederlandse sportwagenfabrikant en werd opgericht in 1978 door Joop Donkervoort. De fabriek is gesitueerd in Lelystad, waar alle nieuwe auto's tot op heden worden ontwikkeld en met de hand gebouwd. Donkervoorts Lees verder »
Saker

Saker Sportscars is een Nederlands automerk gevestigd te Etten-Leur, Nederland. De oorsprong van het merk is te vinden in Nieuw-Zeeland. In 2002 is Saker Sportscars opgericht en is het merk naar Nederland gehaald. Saker Sportscars bouwt voornamelijk Lees verder »
Savage Rivale

De Savage Rivale Roadyacht GTS is een Nederlandse supercar in ontwikkeling. De Savage Rivale is de enige in zijn soort, een vierdeurs cabriocoupé: \"the only 4 door topless on demand supercar in the world\". Het concept is uitgedacht door Emile Pop enLees verder »
Spyker

Spyker was het merk van een Nederlandse automobielfabriek die begin 20e eeuw internationaal doorbrak, maar in 1926 werd opgeheven. De merknaam is in 1999 geregistreerd en onder de naam Spyker Cars worden thans exclusieve sportwagens gebouwd. SpykLees verder »
Vencer

The spirit of Vencer At Vencer, we are committed to creating unique supercars with true character. We are a specialized company producing cars for enthusiasts like you, who share the sheer satisfaction of driving, unhindered and pure, as it is supLees verder »