0 Reviews

Carver was een Nederlandse autoproducent en technologiebedrijf, gevestigd te Dordrecht. De productie-activiteiten vonden plaats onder de naam Carver Europe B.V.. De technologie-activiteiten vonden plaats in het bedrijfsonderdeel Carver Engineering. ... Lees verder »

0 Reviews

DAF, afkorting van Van Doorne's Automobielfabriek N.V., is een auto- en een vrachtautofabrikant, in 1932 opgericht door Hub van Doorne. In haar 80-jarige historie heeft DAF Trucks een uitstekende reputatie verworven in het ontwikkelen, produceren, ... Lees verder »

0 Reviews

Donkervoort Automobielen B.V. is een Nederlandse sportwagenfabrikant en werd opgericht in 1978 door Joop Donkervoort. De fabriek is gesitueerd in Lelystad, waar alle nieuwe auto's tot op heden worden ontwikkeld en met de hand gebouwd. ... Lees verder »

0 Reviews

Saker Sportscars is een Nederlands automerk gevestigd te Etten-Leur, Nederland. De oorsprong van het merk is te vinden in Nieuw-Zeeland. In 2002 is Saker Sportscars opgericht en is het merk naar Nederland gehaald. Saker Sportscars bouwt voornamelijk ... Lees verder »

0 Reviews

De Savage Rivale Roadyacht GTS is een Nederlandse supercar in ontwikkeling. De Savage Rivale is de enige in zijn soort, een vierdeurs cabriocoup: \"the only 4 door topless on demand supercar in the world\". Het concept is uitgedacht door Emile Pop ... Lees verder »

0 Reviews

Spyker was het merk van een Nederlandse automobielfabriek die begin 20e eeuw internationaal doorbrak, maar in 1926 werd opgeheven. De merknaam is in 1999 geregistreerd en onder de naam Spyker Cars worden thans exclusieve sportwagens gebouwd. ... Lees verder »

0 Reviews

The spirit of Vencer At Vencer, we are committed to creating unique supercars with true character. We are a specialized company producing cars for enthusiasts like you, who share the sheer satisfaction of driving, unhindered and pure, as it is ... Lees verder »

VergelijkAutomerken

Op VergelijkAutomerken.nl lees je reviews over alle Automerken.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online auto ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Automerken