Alfa Romeo

1 Review

Alfa Romeo Automobili S.p.A. is een gerenommeerd Italiaans automerk met een sportief imago. Naast sportieve gezinsauto's staat het merk ook bekend om zijn legendarische sportwagens. Dit komt door het feit dat Alfa Romeo sinds haar beginjaren ... Lees verder »

Abarth

0 Reviews

Abarth is een Italiaans automerk opgericht door de auto-ontwerper Carlo Abarth (1908-1979). In 1971 verkocht Abarth zijn bedrijf aan Fiat, waarop Aurelio Lampredi, die beroemd was geworden door zijn werk voor Ferrari, de leiding over de 250 man ... Lees verder »

Ferrari

0 Reviews

Ferrari is een Italiaans automerk gevestigd in Maranello, Itali. Het bedrijf is in 1929 opgericht als raceteam (Scuderia Ferrari) door Enzo Ferrari. Pas in 1947 zou het bedrijf overgaan op de productie van legale straatauto's onder de naam Ferrari ... Lees verder »

Fiat

0 Reviews

Fiat S.P.A. (oorspronkelijk FIAT: Fabbrica Italiana Automobili Torino) is een Italiaans industrieel concern en ... Lees verder »

Lamborghini

0 Reviews

Automobili Lamborghini is een Italiaans autobedrijf opgericht onder leiding van Ferruccio Lamborghini. Opmerkelijk is dat de meeste modellen de naam dragen van stieren of ... Lees verder »

Lancia

0 Reviews

Lancia is een Italiaans vrachtwagen- en automerk, en onderdeel van de FIAT-groep. Lancia werkt inmiddels nauw samen met Chrysler. De nieuwe Lancia Thema is een Chrysler 300 dat in Europa onder het Lancia logo wordt verkocht. (In het Verenigd ... Lees verder »

Maserati

0 Reviews

Maserati is een Italiaans merk dat sportwagens produceert. Het heeft ook een prototype van een terreinwagen ontwikkeld (de Kubang in 2003), en kruisingen tussen sportwagens en luxewagens (Quattroporte). Maserati werkt samen met het eveneens ... Lees verder »

Piaggio

0 Reviews

De geschiedenis van Piaggio in het Italiaanse bedrijfsleven alsmede mobiliteit gaat al ver terug. In 1882 opende Enrico Piaggio een fabriek voor de productie van scheepsbenodigdheden. Dit werd gevolgd, twee jaar later, door de oprichting van Piaggio ... Lees verder »

Puritalia

0 Reviews

Puritalia Automobili builds exclusive Italian sport cars designed for purist drivers and car enthusiasts. Our cars are handmade in limited series, leveraging Italian traditional craftsmanship skills. We follow a bespoke customer-centric ... Lees verder »

WM Motors

0 Reviews

WM Motors - Electric Motors three-phase, single-phase, brake motors, thirty years of experience, technological innovation, technical approach, logistic service ... Lees verder »

VergelijkAutomerken

Op VergelijkAutomerken.nl lees je reviews over alle Automerken.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online auto ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Automerken