Nieuwe websites

Automerken

Amerikaanse Automerken   •   2 Reviews

Tesla Motors is een Amerikaanse producent van elektrische auto's - onder de merknaam Tesla - en elektrische aandrijvingen die het aan andere autobouwers verkoopt. Het bezit ook een eigen wereldwijd netwerk van verkooppunten om de eigen voertuigen ... Lees verder »

Italiaanse automerken   •   1 Review

Alfa Romeo Automobili S.p.A. is een gerenommeerd Italiaans automerk met een sportief imago. Naast sportieve gezinsauto's staat het merk ook bekend om zijn legendarische sportwagens. Dit komt door het feit dat Alfa Romeo sinds haar beginjaren ... Lees verder »

Engelse Automerken   •   0 Reviews

Aston Martin is een Engels automerk, thans in handen van een investeringsgroep rond David ... Lees verder »

Duitse Automerken   •   2 Reviews

Audi bouwt premium auto's waar de passie voor design en techniek duidelijk aan is te zien. We hanteren niet voor niets de slogan 'Voorsprong door ... Lees verder »

Engelse Automerken   •   0 Reviews

Bentley Motors Limited is een Britse fabrikant van luxueuze automobielen en sportwagens. Het bedrijf is opgericht in Engeland op 18 januari 1919 door Walter Owen Bentley (1888-1971).Sinds 1998 maakt Bentley deel uit van de Volkswagen Group. Sinds ... Lees verder »

Duitse Automerken   •   0 Reviews

BMW is in beweging. In de lucht, op de weg, in de autosport. Geniale ontwikkelingen, indrukwekkende techniek en een enorme betrokkenheid hebben BMW gemaakt tot het merk dat zich overal ter wereld thuisvoelt. Van het eerste wereldrecord tot nu van ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   0 Reviews

Buick is een automerk uit de Verenigde Staten dat in 1903 werd opgericht. Het merk is eigendom van het General Motors-concern en produceert auto's in de VS, Canada en China. De afzetmarkten zijn Noord-Amerika, China, Isral en Taiwan. Buick is ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   0 Reviews

Cadillac is een Amerikaans merk van luxeauto\'s. Sinds 1909 behoort het merk tot het General Motors-concern. Cadillacs worden vooral in de Verenigde Staten en Canada verkocht waar de merknaam staat voor een hoge kwaliteit en veel ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   0 Reviews

De Chevrolet Motor Car Company bereikte een belangrijke mijlpaal op 3 november 2011: haar 100e verjaardag! Opgericht in 1911 door de in Zwitserland geboren Louis Chevrolet en de Amerikaanse ondernemer Billy Durant, gaat het merk nu op zoek naar ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   0 Reviews

Als Walter P. Chrysler in 1920 General Motors (GM) verlaat, kan nog niemand vermoeden dat hij enkele jaren later zal doorbreken met zijn eigen autoconcern. In 1924 werd de allereerste Chrysler gentroduceerd. Een jaar later wordt het bedrijf ... Lees verder »

Franse Automerken   •   1 Review

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door Andre Citroën. Citroën is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot ... Lees verder »

Roemeense Automerken   •   0 Reviews

Dacia is een Roemeens automerk. Samen met het Koreaanse Samsung behoort dit merk tot de Franse Renault-groep. Het nieuwste model (2012) dat Dacia produceerde is de Dacia Lodgy. Ook staat Dacia bekend om de oudere modellen, die niet meer geproduceerd ... Lees verder »

Zuid-Koreaanse Automerken   •   0 Reviews

Daewoo is een van oorsprong Zuid-Koreaans automerk. In 2002 kocht General Motors het grootste deel van Daewoo Motors op om daarmee GM Daewoo te ... Lees verder »

Japanse Automerken   •   0 Reviews

Daihatsu is een Japans automerk dat voor 51% eigendom van Toyota is. Daihatsu is vooral bekend om zijn kleine stadsauto\'s. In het buitenland worden verschillende Daihatsu-types verkocht onder de naam Perodua. Het bijzondere is dat het grootste deel ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   0 Reviews

Dodge is een Amerikaans automerk dat in 1914 werd opgericht door John Francis Dodge en diens broer Horace Elgin Dodge. In 1928 werd het merk overgenomen door Chrysler en van 1998 tot 2007 maakte het deel uit van het Duitse concern ... Lees verder »

Italiaanse automerken   •   0 Reviews

Ferrari is een Italiaans automerk gevestigd in Maranello, Itali. Het bedrijf is in 1929 opgericht als raceteam (Scuderia Ferrari) door Enzo Ferrari. Pas in 1947 zou het bedrijf overgaan op de productie van legale straatauto's onder de naam Ferrari ... Lees verder »

Italiaanse automerken   •   0 Reviews

Fiat S.P.A. (oorspronkelijk FIAT: Fabbrica Italiana Automobili Torino) is een Italiaans industrieel concern en ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   1 Review

Ford Motor Company is een Amerikaans automobielconcern dat onder andere auto\'s bouwt onder de eigen naam Ford. Auto\'s van Ford worden wereldwijd ... Lees verder »

Japanse Automerken   •   0 Reviews

Honda is een Japanse fabrikant van auto\'s, motorfietsen, en scooters. Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda. Midden jaren 50 was Honda het eerste van vele Japanse ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   0 Reviews

Hummer was de merknaam die gebruikt wordt door General Motors. Groot en robuust, zo kan de Hummer beschreven worden. Op de weg en off-road zijn de Hummers een opvallende verschijning. Comfortabel op de weg. Onverslaanbaar in het ... Lees verder »

Zuid-Koreaanse Automerken   •   0 Reviews

Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid-Korea, met haar hoofdvestiging in Seoel. In dat land werden in 1967 onder de naam Hyundai auto\'s geassembleerd van het merk Ford. Later ontstond een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor ... Lees verder »

Engelse Automerken   •   2 Reviews

Jaguar Cars is een autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van luxe auto\'s. De Ford Motor Company nam Jaguar Cars in december 1990 over en bracht het merk - naast Volvopersonenauto\'s, Land Rover en Aston Martin - onder in de ... Lees verder »

Amerikaanse Automerken   •   1 Review

Automerk Jeep is onderdeel van Chrysler en van oorsrprong een Amerikaans ... Lees verder »

Zuid-Koreaanse Automerken   •   0 Reviews

Kia Motors is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uitmaakt van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en productie van eigen personenauto\'s en bedrijfswagens. Het merk heeft op dit moment drie fabrieken in ... Lees verder »

Russische Automerken   •   0 Reviews

Lada is een Russisch automerk, geproduceerd door AvtoVAZ in Toljatti in de landstreek Samara. De AvtoVAZ-fabriek is de grootste autofabriek ter wereld met 145 kilometer productielijn en 180.000 werknemers. Hoewel Lada in zijn thuisland vooral bekend ... Lees verder »


VergelijkAutomerken

Op VergelijkAutomerken.nl lees je reviews over alle Automerken.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online auto ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Automerken