Nieuwe Automerken

Automerken

Tesla

Amerikaanse Automerken   •   2 Reviews

Tesla Motors is een Amerikaanse producent van elektrische auto's - onder de merknaam Tesla - en elektrische aandrijvingen die het aan andere autobouwers verkoopt. Het bezit ook een eigen wereldwijd netwerk van verkooppunten om de eigen voertuigen aan Lees verder »

Alfa Romeo

Italiaanse automerken   •   2 Reviews

Alfa Romeo Automobili S.p.A. is een gerenommeerd Italiaans automerk met een sportief imago. Naast sportieve gezinsauto's staat het merk ook bekend om zijn legendarische sportwagens. Dit komt door het feit dat Alfa Romeo sinds haar beginjaren betrokkenLees verder »

Aston Martin

Engelse Automerken

Aston Martin is een Engels automerk, thans in handen van een investeringsgroep rond David Richards.Lees verder »

Audi

Duitse Automerken   •   2 Reviews

Audi bouwt premium auto's waar de passie voor design en techniek duidelijk aan is te zien. We hanteren niet voor niets de slogan 'Voorsprong door techniek'.Lees verder »

Bentley

Engelse Automerken

Bentley Motors Limited is een Britse fabrikant van luxueuze automobielen en sportwagens. Het bedrijf is opgericht in Engeland op 18 januari 1919 door Walter Owen Bentley (1888-1971).Sinds 1998 maakt Bentley deel uit van de Volkswagen Group. Sinds 201Lees verder »

BMW

Duitse Automerken

BMW is in beweging. In de lucht, op de weg, in de autosport. Geniale ontwikkelingen, indrukwekkende techniek en een enorme betrokkenheid hebben BMW gemaakt tot het merk dat zich overal ter wereld thuisvoelt. Van het eerste wereldrecord tot nu – vanLees verder »

Buick

Amerikaanse Automerken

Buick is een automerk uit de Verenigde Staten dat in 1903 werd opgericht. Het merk is eigendom van het General Motors-concern en produceert auto's in de VS, Canada en China. De afzetmarkten zijn Noord-Amerika, China, Israël en Taiwan. Buick is geposiLees verder »

Cadillac

Amerikaanse Automerken

Cadillac is een Amerikaans merk van luxeauto\'s. Sinds 1909 behoort het merk tot het General Motors-concern. Cadillacs worden vooral in de Verenigde Staten en Canada verkocht waar de merknaam staat voor een hoge kwaliteit en veel luxe.Lees verder »

Chevrolet

Amerikaanse Automerken

De Chevrolet Motor Car Company bereikte een belangrijke mijlpaal op 3 november 2011: haar 100e verjaardag! Opgericht in 1911 door de in Zwitserland geboren Louis Chevrolet en de Amerikaanse ondernemer Billy Durant, gaat het merk nu op zoek naar dLees verder »

Chrysler

Amerikaanse Automerken

Als Walter P. Chrysler in 1920 General Motors (GM) verlaat, kan nog niemand vermoeden dat hij enkele jaren later zal doorbreken met zijn eigen autoconcern. In 1924 werd de allereerste Chrysler geïntroduceerd. Een jaar later wordt het bedrijf omgedooLees verder »

Citroën

Franse Automerken   •   1 Review

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door Andre Citroën. Citroën is sinds 1976 onderdeel van PSA Peugeot Citroën.

Lees verder »

Dacia

Roemeense Automerken

Dacia is een Roemeens automerk. Samen met het Koreaanse Samsung behoort dit merk tot de Franse Renault-groep. Het nieuwste model (2012) dat Dacia produceerde is de Dacia Lodgy. Ook staat Dacia bekend om de oudere modellen, die niet meer geproduceerd Lees verder »

Daewoo

Zuid-Koreaanse Automerken

Daewoo is een van oorsprong Zuid-Koreaans automerk. In 2002 kocht General Motors het grootste deel van Daewoo Motors op om daarmee GM Daewoo te vormen.Lees verder »

Daihatsu

Japanse Automerken

Daihatsu is een Japans automerk dat voor 51% eigendom van Toyota is. Daihatsu is vooral bekend om zijn kleine stadsauto\'s. In het buitenland worden verschillende Daihatsu-types verkocht onder de naam Perodua. Het bijzondere is dat het grootste deel vLees verder »

Dodge

Amerikaanse Automerken

Dodge is een Amerikaans automerk dat in 1914 werd opgericht door John Francis Dodge en diens broer Horace Elgin Dodge. In 1928 werd het merk overgenomen door Chrysler en van 1998 tot 2007 maakte het deel uit van het Duitse concern DaimlerChrysler.

Lees verder »

Ferrari

Italiaanse automerken

Ferrari is een Italiaans automerk gevestigd in Maranello, Italië. Het bedrijf is in 1929 opgericht als raceteam (Scuderia Ferrari) door Enzo Ferrari. Pas in 1947 zou het bedrijf overgaan op de productie van legale straatauto's onder de naam Ferrari SLees verder »

Fiat

Italiaanse automerken

Fiat S.P.A. (oorspronkelijk FIAT: Fabbrica Italiana Automobili Torino) is een Italiaans industrieel concern en autofabrikant.Lees verder »

Ford

Amerikaanse Automerken   •   2 Reviews

Ford Motor Company is een Amerikaans automobielconcern dat onder andere auto\'s bouwt onder de eigen naam Ford. Auto\'s van Ford worden wereldwijd verkocht.Lees verder »

Honda

Japanse Automerken

Honda is een Japanse fabrikant van auto\'s, motorfietsen, en scooters. Honda werd op 24 september 1948 opgericht in Hamamatsu en het bedrijf kreeg de naam van de oprichter Soichiro Honda. Midden jaren 50 was Honda het eerste van vele Japanse bedrijvenLees verder »

Hummer

Amerikaanse Automerken

Hummer was de merknaam die gebruikt wordt door General Motors. Groot en robuust, zo kan de Hummer beschreven worden. Op de weg en off-road zijn de Hummers een opvallende verschijning. Comfortabel op de weg. Onverslaanbaar in het terrein.Lees verder »

Hyundai

Zuid-Koreaanse Automerken

Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid-Korea, met haar hoofdvestiging in Seoel. In dat land werden in 1967 onder de naam Hyundai auto\'s geassembleerd van het merk Ford. Later ontstond een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor CompanLees verder »

Jaguar

Engelse Automerken   •   2 Reviews

Jaguar Cars is een autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van luxe auto\'s. De Ford Motor Company nam Jaguar Cars in december 1990 over en bracht het merk - naast Volvopersonenauto\'s, Land Rover en Aston Martin - onder in de PremiLees verder »

Jeep

Amerikaanse Automerken   •   1 Review

Automerk Jeep is onderdeel van Chrysler en van oorsrprong een Amerikaans automerk.Lees verder »

Kia

Zuid-Koreaanse Automerken

Kia Motors is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uitmaakt van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en productie van eigen personenauto\'s en bedrijfswagens. Het merk heeft op dit moment drie fabrieken in ZuLees verder »

Lada

Russische Automerken

Lada is een Russisch automerk, geproduceerd door AvtoVAZ in Toljatti in de landstreek Samara. De AvtoVAZ-fabriek is de grootste autofabriek ter wereld met 145 kilometer productielijn en 180.000 werknemers. Hoewel Lada in zijn thuisland vooral bekend Lees verder »


VergelijkAutomerken

Op VergelijkAutomerken.nl lees je reviews over alle Automerken.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online auto ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Automerken