Jaguar Cars is een autofabrikant uit Engeland die zich toelegt op de productie van luxe auto\'s. De Ford Motor Company nam Jaguar Cars in december 1990 over en bracht het merk - naast Volvopersonenauto\'s, Land Rover en Aston Martin - onder in de Premier Automotive Group. In 2007 werd het merk samen met Land Rover ondergebracht bij de Indiase autofabrikant Tata.

Jaguar Reviews

  Zeer slechte service

  Heb 2 jaar geleden een Jaguar XF gekocht bij dealer. Bij eerste beurt na een jaar (ook bij dealer) is lek aan sperdifferentieel geconstateerd bij km-stand 69.000. Bij 2e beurt bij 79.000 is dit opnieu geconstateerd en sperdifferentieel moest vervangen worden. Omdat Jaguar naar andere leverancier van onderdelen is overgestapt moet de klant daarnaast ook maar even een nieuwe assenset van meer dan 1000 euro betalen. Totale kosten ; 4.884 euro en dat voor een auto van 6 jaar oud (toen euvel ontdekt werd) met 69.000 km op de teller met een nieuwprijs van 86.000 euro.
  Op mijn verzoek om coulance ving ik bij de dealer en bij Jaguar NL bot. Nog geen honderd euro kon er van af. Ze kenden de onderhoudshistorie niet (alhoewel het afgestempelde boekje alleen maar Jaguar dealers liet zien) en ik was niet 1e koper. 2e hands Jaguar kopen raad ik dan ook ten strengste af want je wordt door Jaguar niet als klant gezien.

  Sterke punten
  absoluut geen. vooral niet hoe ik behandeld ben!

  Zwakke punten
  Allerzwakste is dat ik na betaling van de bijna 5.000 euro aan reparatie ook nog ruim 40 euro moest afrekenen voor vervangend vervoer

  klachten

  door de slechte service bij jaguar antwerp hef in mijn jaguar van de hand gedaan en een BMW gekocht in plaats van een jaguar XF en wil vanaf nu een brieven en mail meer ontvangen
  zie klachten mail eerder verstuurt naar jaguar

  groetjes

Bezoek Jaguar

Schrijf een review