Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart. Er is nog een ander bedrijf genaamd Porsche Consulting GmbH. Dit bedrijf heeft vele jaren haar diensten aangeboden aan andere autoproducenten. Studebaker, Seat, Lada, Daewoo en Subaru hebben allen gebruikgemaakt van de kennis van Porsche voor het ontwikkelen van hun auto's.


Porsche Reviews

 • Een aantal maanden geleden kwam mijn garage erachter dat er 2 boutjes met veertjes ontbraken op mijn Brembo keramische remschijven van mijn Panamera. Zij gaven aan dat ze deze onderdelen niet konden bestellen. Auto bij de officiele dealer in Rotterdam gebracht, echter zij gave aan dat ze geen boutjes konden monteren en de enige optie is het vervangen van de 2 complete remmen ad 7.000 euro per wiel. Wel hadden ze nog twee boutjes verwijderd. De boutjes zijn door corrossie aangetast en het vervangen ervan zou wel de oplossing zijn. Mailtjes gezonden naar Brembo, echter geen antwoord. Met name de veertjes zijn bijzonder en nergens te verkrijgen. Jullie begrijpen dat ik helemaal gek word, 14.000 euro omdat er wat boutjes zijn doorgeroest. Ik voel me gewoon opgelicht....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbegrijpelijke Porsche policy, geldklopperij. Ik weet niet wat de wetgever er van vind, maar goedwerkende remmen gaan op de vuilnishoop vanwege wat boutjes.

  Door Chris G op 19 september 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik in het bezit van een Porsche Cayenne en heb er alleen maar ellende mee.
  Gekocht Porsche Gelderland, mooie praatjes maar heb al 1 jaar niks dan problemen met de Auto en word tot op heden niks gedaan.
  De ene probleem is nog niet opgelost of het ander probleem meld zich al weer aan. Het enigste voordeel wat ik heb is dat ik nog 2 jaar garantie heb.
  Ik kan alleen maar zeggen, als van deze als ik van deze wagen af kon was hij al weg geweest maar dan verlies ik er te veel op.

  Sterke punten
  Nog niet ontdek ! Oh ja, hij komt vaak in de garage

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Door Louis op 21 januari 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Porsche

Schrijf je eigen reviewVergelijkAutomerken

Op VergelijkAutomerken.nl lees je reviews over alle Automerken.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online auto ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Automerken