Ford Motor Company is een Amerikaans automobielconcern dat onder andere auto\'s bouwt onder de eigen naam Ford. Auto\'s van Ford worden wereldwijd verkocht.

Ford Reviews

  Ford teleurstellend

  Ford producten zijn van middelmatige kwaliteit. Dit gaat samen met de middelmatige prijs die je er voor betaald.
  Absoluut slecht is de service van Ford. Alle middelen worden ingezet om onder garantie uit te geraken. Op een klacht wordt niet gereageerd - dit is company policy en je moet bereid zijn gerechtelijke procedures te voeren om te krijgen waar je recht op hebt.

  Sterke punten
  Value Ford money war hun wagens betreft.
  Chassis en wegligging

  Zwakke punten
  Middelmatig tot slechte onderdelen.
  Geen service
  Ford schuwt niet om de wettelijke grenzen te overschrijden om te besparen

  Ford fiesta met extra pakketten

  Bij ardea een fiesta gekocht met diverse extra pakketten. Zo ook een tom tom. Nu blijkt dat het geen tom tom is maar een inferieur merk mijn inziens, daarbij dat er geen wijzigingen van stem of wat dan ook gemaakt kan worden, dat er niet gereageerd wordt op de vele fouten die op de route verteld worden, ardea er niets aan wenst te doen, updates ver over de €100 kosten dus ook bij de verkoop is het kaartje niet geupdate! Mijn vorige auto, ander merk, kreeg ik 4 x een update gratis bij een beurt. Ardea nee dank u, mijn onderhoud gaat door een ander gebeuren.

  Zwakke punten
  Zeer slechte service van ford/ardea, " nee mijnheer ford beslist, wij kunnen niks, wij mogen zelfs niks, nee het is geen tom tom het is ???, tja komt u nog maar eens terug later. Op de rit van amsterdam naar limburg 11 verkeerde aanwijzingen van verkeerde rijbaan, links af ipv rechts af, verkeerde aanwijzingen vanaf het begin dus slechte sateliet ontvangst enz. Een losse tom tom had veel geld bespaard en vele keren beter gewerkt.

Bezoek Ford

Schrijf een review