Nissan Motor Co. is een Japanse autofabrikant. In de periode 1932 tot en met 1983 werden er tevens auto\'s onder de naam Datsun verkocht. Nissan is een van de grotere automobielfabrikanten, na Toyota. In de jaren negentig kwam het concern in financiële problemen. Het Franse autoconcern Renault werd eind 1999 hoofdaandeelhouder (daarmee de facto eigenaar) van Nissan en benoemde Carlos Ghosn als president

Nissan Reviews

  Koop nooit een Elek. NISSAN

  Nissan Importeur reageert niet. Auto totalos van maar net 5 jaar oud.
  Vanaf november staat mijn Nissan E-NV200 stil. Foutje in de accu. Nissan gevraagd om een oplossing. Helaas na maanden vragen en mailen staat de auto nog steeds bij de dealer. Waarde van de auto? Circa 15000. Nieuw accupakket? 15000. Auto is 5 jaar oud en heeft net over de 100.000km. Wees gewaarschuwd, koop geen Nissan. Ze bellen of mailen niet eens terug. Te triest voor woorden. En onze politiek wil alles groen hebben. Jaja, een auto van 5 jaar oud is in eens totalos. Hoezo groen? Leuk voor de rijken onder ons maar niet voor 80% van Nederland. Trap er niet in Mensen. Niet in elektrische rijden, Niet in Nissan en niet in de groene partijen. Binnenkort meer. Nu bezig met de bouw van een website voor het hele verhaal en een stickerset voor de auto welke als waarschuwing door Nederland zal gaan staan op cruciale punten. Wordt vervolgt

  Sterke punten
  Het niet nakomen van afspraken

  Zwakke punten
  Slecht accu pakket waardoor de auto na 5 jaar totalos is.

  Nissan Qashqai : nooit meer

  Nissan Qashqai gekocht op 28/01/2015.
  02/2017 : nieuwe batterij
  05/2017 : Chassis probleem control systeem
  Sofrware gecheckt en opnieuw geinstalleerd
  07/2019 : nieuwe ditributieketting
  09/2019 : opnieuw Chassis probleem control systeem.
  Nu zou EMC volledig vervangen moeten worden.

  Sterke punten
  Niet gevonden

  Zwakke punten
  Batterij, electronica, geen accelleratie

  Nooit meer een NISSAN!!!!!!

  Al zeker 30 jaar een Nissan gehad.Nu in 2017 weer en nieuwe Note gekocht.Airco ging al na enkele weken kapot.Duurde een half jaar voordat het gerepareerd was en ze hadden de middenconsole ook vernield{breuk}Moesten we zelf achteraan anders was het niet gerepareerd.Ook linker style bevestiging airbag kapot.Ze zeiden "Heeft U dit niet zelf gedaan bij het instappen elke keer?"Schade 88 euro.Heb Nissan Nederland gebeld hierover en dat ik dit schandalig vond als trouwe klant.Dag daarna werd ik gebeld met de mededeling dat de schade niet vergoedt werd.
  Trouwens bij het ophalen van de auto kon er niet eens een bloemetje of fles wijn af...Nissan wat is er met jullie gebeurd de laatste tijd?VOOR MIJ:NOOIT MEER EEN NISSAN!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Geen klantenbinding.
  Slechte service.
  Ze leggen de rode loper voor je uit als je een nieuwe auto koopt,maar zodra je een klacht hebt geven ze niet thuis.

  Slechte dervice Nissan Nederland en dealer de Graaff uit Waalwijk

  Zeer slechte ervaring met mijn Nissan Qashqai. In 2012 nieuw bij firma de Graaff uit Waalwijk gekocht en niets dan problemen gehad. Rammelende achterklep, ruiten die niet dicht gaan, trillende buitenspiegels, lekkende uitlaat demper die ze repareren met pasta?? stotterende motor wat Nissan Nederland en de dealer niet op kunnen lossen.

  Nee ze hebben mij altijd verteld dat Nissan betrouwbaar is, maar voor mij absoluut geen Nissan meer.

  Conclusie
  Met deze review wil ik aangeven dat een grote merkdealer niet altijd beter is dan een kleine vak garage. Concreet: onze ervaring bij Nissan dealer de Graaf uit Waalwijk is alles behalve positief.

  Tot slot betreur ik het dat ik van Nissan Nederland in het hele proces op mijn ingediende mailtjes en telefoontjes nooit een reactie heb terug gekregen. Mogelijk dat Nissan Nederland hier een verbeterslag in kan halen.

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

Bezoek Nissan

Schrijf een review